Jeg læser: Submarino

Submarino er en mesterlig, rørende og brutal roman om undersiden af København. Den del af byen, som giver mærker på sjælen, og som vi sjældent hører om

Nick, lillebroren, bor på et pensionatsværelse i Nordvest. Hans dage går med stærke øl, vægtløftning og blowjobs hos Sofie, der bor i værelset overfor. Måske ikke et liv, men en tilværelse, Nick har fundet sig tilrette med. Indtil han møder Ivan, hans ekskærestes lillebror. Ivan har tydeligt brug for hjælp.

Nicks bror er alenefar og narkoman. Han har ikke et navn, det har junkier ikke brug for. Han prøver at få livet til at hænge sammen for sin lille søn, Martin. Hvilket går nogenlunde, selvom det er svært, når man afhængig af heroin. Da han arver penge, ændrer livet sig drastisk for dem begge. De to brødre lever hver for sig og har - ud over et fælles traume i barndommen, der bliver ved med at plage dem - intet at gøre med hinanden. De ses kun, når de ikke kan undgå det. Som da moren dør ...


Rigtig god læsning. Jeg slugte den på 2 dage. Dyster, mørk og rå socialrealisme.
Så dagen efter filmen af Thomas Winterberg og blev lidt skuffet over castingen af diverse biroller, men har man ikke læst bogen, slipper man for den irritation. Helt sikkert værd at se. -Og det gør ikke noget at nogle af scenerne er filmet foran mit hjem:-)

Set i gaden

Super smart at man nu lige kan leje en el bil rundt omkring i byen, men dæleme irriterende de skal optage så mange parkeringsbåse.

Sidst jeg gik forbi, var alt tøjet blåt:-)

Tror det er her "Rollator-banden" hænger ud..

Sådan en vil jeg også ha´.


Ved det gamle Ungdomshus - Jagtvej.

Små relevante påmindelser i gadebilledet på Nørrebro.



Elsker den!


Griner hver gang.. "De kalder mig nossen, og det jeg stolt af." -KLASSE!

CUPCAKES!


Jeg elsker cupcakes og deres utallige glade farve kombinationer. I går aftes lavede jeg et par stykker af fimoler, silicone, lidt maling, glimmer, perler mm. En lille halv time i ovnen ved 115 grader gør leret hårdt. Når de er nedkølet, lakeres de, der hvor de ønskes blanke. -Har ikke lakeret "flødeskummen." Har lavet nogle større end andre. De små er vildt søde som øreringe på en sommerdag, og de lidt støøre gør sig godt i en lang forgyldt kuglekæde, som halskæde.










Jeg læser: Dræb ikke en sangfugl.

En 9- årig pige fortæller om livet i en lille sydstatsby og om sin fars indsats som sagfører for en unskyldigt anklaget neger.
Romanen foregår i 1930érne i den fattige sydstatsby Maycombe i Alabama. Den respekterede advokat Atticus Finch påtager sig at forsvare en sort mand anklaget for voldtægt af en hvid kvinde. Manden er tydeligvis uskyldig, men både jury og dommer er forudindtaget. Finchs forsvar af en sort mand kommer til at koste ham venner, men han vinder sine børns beundring. Under retssager får de indsigt i den voksne verdens ondskab og uretfærdighed samt hvilket stof deres far er gjort af.

Virkelig rørende og dragende læsning hele vejen igennem. ELSKER DEN. -Også Oprah´s yndlingsbog :-)

I dag


I dag har Tanja og mig lavet CV og ansøgning..-sådan da;) Til aften har jeg, sammen med Joy og hendes søster Michelle været til foredrag i Vestergade. "Vælg glæden." Jeg valgte at gå før tid. Dejligt at tusse lidt rundt inde i byen og kigge på vinduer.

Faldt over en butik med alt til maske og hatte fremstilling. Der skal jeg helt sikkert ind. (Ved siden af Sneaky fox.) Gik forbi Floss og måtte lige tage et billede. Synes deres facade er vildt fed. -I øvrigt er der under happy hour (22-23) 2 guldøl for 27 kroner, samt 10 tequila shot for 100,- -OG RYGNING TILLADT!

HURRA!

Der er noget at fejre idag. Kaj & Andrea har 40 års jubilæum. Tillykke venner. Det er også kvindernes internationale kampdag OG store pandekagedag! Mest spændende er, er dog Mardi Gras i Brasilien.

WOW!


Charlie Sheen on ‘Two and a Half Men’: “I Didn’t Like That Show Anyway” - OK! Magazine - The First for Celebrity News

Manden! Legenden. Charlie Sheen. Han har revolutioneret vores syn af mental forstyrrelse. Sindsyg? Bestemt. Sex afhængig? Why not. Alligevel følger vi ham på twitter i hobetal, indkøber #tigerblod i spandevis og er dybest set en hær af Sheenizens...

Så er det officielt.

Det her er så sørgeligt. At man nærmest frådende kigger med, mens en mand går til grunde på åben skærm. Man labber det i sig, zapper væk fra Birthe Rønn og Gadaffi, til fordel for denne Hollywood karakter..Hvor er vi henne?

POKERFACE!


For 2 år siden, sad jeg her. En smule nervøs, og meget træt. De der lange turneringsdage, trækker tænder ud.

Tillykke min bror.



Han bliver 25 idag. Han er mit et og alt. Jeg er ikke med til at fejre ham. De spiser hans livret, stegt lever, hos mormor. Jeg kan ikke spise. Vi er tilsyneladende mange med det problem.




Anna og Lotte intro

Er det forår?


Det er fastelavn, børnene slog katten af tønden, i gården. Michael og jeg gik en tur i mosen og fodrede ænder og svaner. Vi kørte på Assistens kirkegård, hvor vi besøgte nogle smukke grave, bl.a. Søren Kierkegaard, H.C.Andersen og Natasja. Blev ramt af tanken; "En dag!"



Ærgeligt man skal have penge på lommen, for at låne en vandekande..









Jeg fandt et påskeæg.. -så er det da forår?!



R.I.P.



Der var engang...Elsker hans eventyr. Minder mig om min oldemor der altid læste dem for mig.
Mangfoldigheden "lever."







Old Hollywood

Søndagens nye hemmeligheder...


Siden der hver søndag poster ugens nye hemmeligheder..

Det er Frank Warren der står bag. Du sender ham dit eget personlige postkort, til hans adresse og måske du kommer på siden. -Eller i en af bøgerne.

Jeg elsker at læse folks hemmeligheder. Der kan siges så meget med få ord. Jeg ser ikke folk på samme måde, efter jeg er begyndt at læse hemmeligheder..